L’escola ha comunicat el cas a la fiscalia. Foto: Google Maps

Pau Bosch, un exalumne de l’Escola Claret entre el 1987 i el 2000, ha denunciat que el 1996 va ser víctma d’abusos per part del pare Francesc Figueres, antic professor de religió.

Bosch va explicar primer el cas a través de Twitter la setmana passada i posteriorment ho ha fet TV3, on ha detallat que quan tenia 14 anys, durant un viatge de finals de curs, el pare Francesc Figueras li va demanar que anés a la seva habitació després que Bosch li hagués dit que l’havia picat un insecte al braç. Un cop a l’habitació, Figueras li hauria demanat que es dutxés. “Quan m’estava dutxant a la dutxa, on no hi havia cortines, ell va obrir la porta. Sense dir cap paraula va agafar la tovallola i va començar a eixugar-me el cos de dalt a baix. L’únic que es va saltar van ser els genitals”, ha explicat Bosch a TV3. Després d’explicar els fets, altres alumnes han explicat situacions similars. L’escola ha decidit apartar cautelarment de tota activitat amb menors l’antic professor i religiós i ha comunicat el cas a la fiscalia.

D’altra banda, el diari Ara va publicar fa pocs dies el cas d’una dona de 73 anys que hauria patit abusos continuats fa 60 anys del seu entrenador del CN Catalunya.