Arrels considera “surrealista” que es multi gent que viu al carrer. Foto: J.Pujolar / ACN

El director de la Fundació Arrels, Ferran Busquets, ha denunciat avui en declaracions a l’ACN que s’estan multant persones que dormen al carrer per no estar confinades durant l’estat d’alarma decretat per la pandèmia de coronavirus. Busquets ha dit que des de l’entitat tenen constància de, com a mínim, quatre casos.

Busquets creu que és “surrealista” que es multin persones que viuen al carrer perquè “no tenen una altra opció” i considera que aquesta situació és un exemple més de la “cascada de vulneracions” dels drets dels sense sostre. El director d’Arrels ha volgut deixar clar que la gent que viu al carrer no té on confinar-se.

Per tal que els afectats puguin recórrer les multes, Arrels ha habilitat un telèfon d’ajuda, que també es pot fer servir en el cas de patir agressions.  Per últim, des d’aquesta entitat han tornat a recordar que els recursos que es destinen per ajudar aquest col·lectiu de persones “són insuficients”. Tot i això, Busquets ha dit que és conscient que s’estan fent “molts esforços”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram