Passejar pels barris i carrers de Barcelona de manera tranquil·la i segura és un dels majors valors de la capital catalana. I és que podem assegurar, sense por d’equivocar-nos, que la Ciutat Comtal és una de les ciutats més segures del món on els actes violents i delictius al carrer són, afortunadament, bastant esporàdics.

No obstant, per pocs que siguin, existeixen. Robatoris amb intimidació, amenaces de tot mena, baralles amb presència o no d’armes blanques, o l’execrable violència masclista són presents a Barcelona per poc que ens agradi, i fa la sensació que, a més, hi són més sovint últimament.

Per aquesta raó, la demanda i l’interès per part de la gent de tenir coneixements d’autodefensa i de disposar a prop seu de gimnasos especialitzats en sistemes de defensa personal és cada cop més elevada.

DEFENSA PERSONAL KM
A la ciutat de Barcelona, tenim Defensa Personal KM, la primera empresa especialitzada en l’ensenyament del Krav Maga, un dels sistemes de defensa personal més fàcils i intuïtius d’aprendre i, alhora, més eficaços i complets que existeixen. És per això que s’ha popularitzat tant als Estats Units -diverses estrelles de Hollywood el practiquen- i a la resta d’Europa.

Els instructors sènior i fundadors de Defensa Personal KM han sigut formats per deixebles directes del creador d’aquest popular sistema -Imi Lichtenfeld- i estan titulats a Israel, país d’on és originari el Krav Maga.

BENEFICIS
Amb la pràctica contínua de la defensa personal Krav Maga, obtindreu multitud de beneficis tant físics com psicològics en molt poques setmanes gràcies al rigor i intensitat de les seves classes i a la seva innovadora singularitat: l’entrenament amb estrès.

Per una banda, aprendreu d’una manera fàcil i intuïtiva a sortir de la manera més il·lesa possible de tota classe de situacions violentes i d’amenaces -cops, empentes, ofegaments, controls, armes blanques- alhora que millorareu notablement la vostra condició física quant a força, agilitat i resistència.

D’altra banda, guanyareu autoconfiança, autoestima, seguretat, autocontrol i fortalesa mental. I tot això, en un ambient d’allò més familiar, distès, respectuós i positiu.

CENTRES, GRUPS I HORARIS
Defensa Personal KM, a més, imparteix les seves classes de defensa personal a diversos centres de la ciutat de Barcelona, de dilluns a dissabte ininterrompudament en horaris de matí, tarda, nit i intensius. També col·labora assíduament amb diferents centres cívics, escoles i empreses de la ciutat.

Té grups mixtes -tant d’iniciació com avançats- així com diversos grups femenins on es treballen situacions específiques en què, malauradament, es pot trobar immersa una dona: intent de violació o situacions prototípiques de violència masclista.

A més a més, acaben d’obrir un nou grup d’allò més complet i innovador on uneixen l’ensenyament de tècniques d’autodefensa (45 minuts) amb l’aprenentatge de combinacions de colpeig típiques de la boxa o el muay thai (45 minuts) tan necessàries i enriquidores per a una execució veritablement òptima de les tècniques del Krav Maga.

No perdeu l’oportunitat d’aprofitar aquesta promoció i apropeu-vos a qualsevol dels seus centres de Barcelona per començar a gaudir de tots els beneficis que comporta practicar defensa personal!

Per a més informació, centres, grups i horaris pots consultar-ho al telèfon 618 55 71 97, a www.kravmaga-defensapersonal.com o a [email protected].

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram