Les sessions formatives són cada dilluns al matí. Foto: Ajuntament

Millorar els aspectes organitzatius de les entitats culturals del districte perquè això pugui revertir en la seva viabilitat com a empreses. Aquest és el principal objectiu del Programa Formatiu per a Entitats Culturals Professionals de Gràcia, engegat per Barcelona Activa a principis d’aquesta setmana.

En aquesta iniciativa hi participen 17 entitats culturals del districte i 22 professionals de la gestió cultural, i consta de 5 mòduls formatius diferents que aborden aspectes com els models de gestió d’una empresa, el seu pla de viabilitat, les finances, les normatives específiques o la recerca de finançament.

En total, el programa consta de 15 sessions setmanals de 3 hores que s’imparteixen cada dilluns, a partir de les 10 del matí, des del 12 de gener fins al 27 d’abril. La formació, que és completament gratuïta, va a càrrec de professionals especialitzats de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya.

A banda de potenciar la gestió professionalitzada de les entitats culturals del districte, la iniciativa també pretén incorporar les bones pràctiques en aquest àmbit, a través de casos pràctics.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram