Una imatge d’una xerrada feta durant la Verdinada 2015. Foto: Lluïsos

La novena edició de la Verdinada ja és aquí. Demà passat arrencaran el conjunt d’activitats relacionades amb la sostenibilitat i el medi ambient que cada any organitzen els Lluïsos de Gràcia i que acabaran el pròxim 28 de març.

El tret de sortida d’aquesta nova edició serà diumenge a les 10 del matí amb una sortida a la Serra de Collserola que recorrerà els voltants de Sant Feliu de Llobregat, passant per la Penya del Moro i l’ermita de la Salut. Enguany les activitats programades són 24 i en formen part diverses entitats i associacions del Districte, majoritàriament de la Vila.

Al llarg de tot el mes hi haurà sortides i itineraris de natura a diferents indrets del país, xerrades sobre diferents problemàtiques mediambientals, tallers per entendre consums energètics, cursos de fotografia ambiental, nits d’astronomia, documentals, mapes interactius de l’aigua, consells d’hàbits sostenibles, caminades, mercat d’intercanvi de llibres, experiències per als més petits en un hort i una festa amb contes, gegants i música.

L’acte central de la Verdinada serà la calçotada del 5 de març a la plaça del Nord en l’organització de la qual també hi participa La Vella de Gràcia. Enguany la calçotada inclourà una festa de l’hort urbà i tallers de sostenibilitat a càrrec de diferents entitats gracienques.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram