La reobertura dels Cinemes Texas ha estat tot un èxit. Foto: Arxiu

Ja fa un any que els Cinemes Texas van reobrir les seves portes i el balanç d’aquests 365 dies només pot ser positiu. Més de 160.000 persones han passat pels Texas, una xifra que crida l’atenció.

Ricard Almazán, programador als cinemes Verdi durant 25 anys, i impulsor de la reobertura juntament amb el cineasta Ventura Pons, afirma a Línia Gràcia que “estem molt contents d’aquest primer any , ens agrada el que fem i hem aconseguit una cosa molt bonica, que la gent torni al cinema”.

Durat aquest any, el Texas ha programat més de 200 pel·lícules, totes en versió original o subtitulades sempre en català. La seva oferta ha permès que amb només un any ja s’hagi convertit en un referent cultural de primer ordre a la ciutat. Segons Almazán, que avança que hi haurà novetats per a la nova temporada, l’èxit cal buscar-lo “en moltes coses, en la programació, els preus, la gent que torna perquè quan ve està molt a gust i perquè hem aconseguit que les reestrenes tinguin caràcter d’estrena”.

PROMOCIÓ DELS BOTIGUERS
Des de la Unió de botiguers Travessera i Casc Antic es regalarà, des de mitjans de novembre fins a Reis, una entrada a només dos euros per anar al Texas a tots els clients que comprin a les botigues adherides.