Dijous 18 actuaran Las amigas de Yoli. Foto: Las amigas de Yoli

En el marc de la Festa Major Popular, hi ha dos dies que la Comissió de Festes Populars cedeix a entitats i associacions de la Vila perquè ofereixin les seves activitats. És el cas d’Eskapulats i el grup Som 27 i més, per una banda, i l’Assemblea de Dones Feministes de Gràcia, la Xarxa d’Aliments l’Arrel, l’Oficina de l’Habitatge i l’Assemblea Laboral la Precària, per l’altra, les quals s’encarregaran de les activitats del 17 i 18 d’agost.

Els primers es faran càrrec dels actes del dia 17. Eskapulats (grup d’aficionats de l’Europa) i els 27 membres aliats de la UAB (format per 27 estudiants, un professor i membres el PAS que s’enfronten a penes de presó d’11 anys cadascú per l’ocupació del rectorat) han organitzat un torneig de futbol sala al matí. Després hi haurà un vermut musical i dinar a la plaça i més activitats. A la nit hi haurà concerts.

El dia 18, es farà un vermut i s’oferiran mojitos, acompanyats d’un taller de salsa. Després actuaran Las amigas de Yoli. A les quatre hi haurà un taller de licors artesans i plantes remeieres i, més tard, una degustació de pinxos i sangria. També hi haurà un espectacle de circ. La nit seguirà amb un monòleg de Montserrat Escopinyes i acabarà amb una sessió de dones punxadiscos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram