Foto: Blanca Blay/ACN

Elsa Artadi ha valorat en un article d’opinió a aquesta publicació la crisi provocada pel coronavirus. “Lluitem contra una pandèmia sense precedents a la història recent de la nostra ciutat”, ha destacat la presidenta del Grup Municipal de Junts per Catalunya a Barcelona.

Artadi argumenta que “cap país té un sistema sanitari preparat per fer front a una pandèmia d’aquesta magnitud” i que és per això que “s’estan mobilitzant tots els recursos disponibles que tenim per donar la millor resposta”. “Avui el millor ajut que podem donar als equips mèdics que estan en primera línia és reduir el número de persones contagiades, i això passa per reduir al màxim el contacte entre persones”, remarca, alhora que reclama que s’apliqui ja el confinament total.

Pel que fa a l’impacte social, la presidenta de JxCAT a Barcelona creu que “ni els ciutadans, ni les pimes, ni els autònoms hauríeu d’estar ara preocupats per fer front al pagament d’impostos, d’hipoteques, lloguers, crèdits o subministraments”, perquè les institucions haurien d’aprovar “mesures ambicioses perquè la gent se centri en allò que és més important: la vida”. “Els països del nostre entorn ja ho han fet i aquí han de fer el mateix”, conclou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram