Jardinets de Gràcia

Els Jardinets de Gràcia canviaran el seu aspecte. Foto: Ajuntament

El govern municipal ha aprovat definitivament el projecte per a la reurbanització dels Jardinets de Gràcia, concretament al costat Llobregat i el carril bici del costat Besòs. El projecte busca millorar l’espai públic i la connexió amb l’avinguda Diagonal. S’hi destinaran 1,46 milions d’euros i la previsió és poder començar les obres a finals d’any, amb una durada estimada de sis mesos. Al costat Llobregat s’ampliarà l’espai per a vianants amb plataforma única, mentre que el carril bici del costat Besòs es connectarà millor amb el de la Diagonal.

També està previst pacificar i donar continuïtat a la rambla central dels Jardinets amb la vorera del costat Llobregat. S’eliminaran els carrils de circulació en sentit mar i es guanyarà més espai d’estada i de pas per a vianants. L’espai que ara ocupa la calçada serà únicament per a vianants. La reforma també inclou nous parterres i nou mobiliari urbà.

Al costat Besòs, les obres se centraran a millorar la connexió en bicicleta entre l’Eixample i Gràcia en aquest punt. El carril bici actual que puja per Jardinets s’allargarà fins al carrer de Bonavista per poder connectar amb l’interior de la Vila de Gràcia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram