El públic va respondre i va omplir els actes del Màgicus 2014. Foto: Màgicus

Gràcia es va omplir de màgia un any més el passat cap de setmana gràcies al Màgicus, el festival de màgia de Barcelona que va reunir mags tant internacionals com nacionals, professionals i amateurs que van fer gaudir a joves i grans en diferents carrers i espais del barri.

Tot i haver hagut de traslladar part de les activitats del Màgicus a l’Espai Jove La Fontana, ja que l’edifici dels Lluïsos de Gràcia està en obres, el públic del Màgicus va demostrar la seva fidelitat i va assistir a totes les activitats de màgia que hi havia programades. Al llarg de tot el cap de setmana un total de 900 persones van passar pel festival.

El Concurs de Joves Mags, que es va celebrar divendres 17 a partir de les 8 del vespre, va comptar amb 8 participants i va reunir unes 150 persones de públic. Aquest concurs és un dels actes més destacats del festival, ja que aquest té com a objectiu promocionar els mags més joves. L’endemà, a l’activitat Màgia als Mercats, quasi 400 persones van gaudir de l’il·lusionisme als mercats de l’Abaceria, de la Llibertat, Galvany i de la Concepció. A la nit, 350 persones van fer penjar el cartell d’entrades exhaurides a la Gran Gala de Màgia que es va celebrar a l’Espai Jove La Fontana amb l’actuació de 5 mags i il·lusionistes reconeguts: Pere Miró, Maria Altés, Sebasthian Delthise, Silvana i Ezquer Emparanza, així com del mag guanyador del Concurs de joves mags, la Maga Clara. També es van esgotar les places disponibles pel taller de màgia infantil de diumenge i una vintena de nens i nenes van aprendre trucs i jocs per esdevenir mags i magues del futur.

El projecte Màgicus va néixer de la idea d’un grup de joves que, gràcies al suport dels Lluïsos de Gràcia, van guanyar el primer premi del Concurs Jove Proposa 2009, organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya. Enguany s’ha celebrat la segona edició del festival, que té com a objectiu esdevenir el festival de màgia de referència de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram