Dona aigua

Foto: Freepik

L’aigua és la millor recepta per a l’estiu, i no només la de les piscines. Poder refrescar-se és vital, però quan pugen les temperatures, l’aigua és necessària per a una cosa encara més important: mantenir-se hidratat. Tot i que sembla una obvietat, cal tenir-ho en compte, perquè les persones tenim una resistència tan gran a la manca d’aigua, a causa de les nostres èpoques d’escassetat de fa mil·lennis, que no sentim set fins que ja estem deshidratats.

El primer pas és beure aigua regularment, fins i tot si no en sentim la necessitat. Una bona manera d’aconseguir-ho és aprofitar altres fonts d’aigua com les fruites i verdures fresques, la llet i el iogurt, el te i el cafè, els sucs, batuts, refrescos… I menjar moltes amanides, sopes fredes, gaspatxos… No cal dir que els productes de temporada són una garantia de salut.

Alhora, l’aigua també és el millor tractament de bellesa possible. La deshidratació afecta directament la nostra pell i aquesta és una altra bona raó per beure suficient i seguir una dieta adequada. Però les temperatures elevades sovint exigeixen, a més, hidratar diàriament la pell del rostre i del cos amb cosmètics –tan naturals com sigui possible– que satisfacin la set de la pell.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram