Foto: Paco Largo / CEE

Triomf solvent. La candidatura encapçalada per l’expresident Víctor Martínez va rebre el suport majoritari dels socis de l’Europa que van votar ahir a les terceres eleccions de la història del club. D’aquesta manera, Martínez revalida mandat i es converteix en l’únic president de la història que ha sortit elegit en dos comicis.

La junta de Martínez va rebre el suport de 148 socis, mentre que el seu únic rival, David Prats, va tenir el suport de 63 socis europeïstes. El recompte es completa amb dos vots en blanc.

“Estic molt satisfet, molt content, sobretot per l’alt nombre de participació que hi ha hagut, això vol dir que l’Europa està viu”, assegurava Martínez després del triomf, dient també que té “moltes ganes de començar aquesta nova etapa de quatre anys amb la gent que m’ha fet costat”.

Prats, per la seva banda, en declaracions a Betevé va donar les gràcies pels suports que va rebre, va felicitar la candidatura guanyadora i va assegurar que espera que els quatre anys que han de venir siguin “els millors per a l’Europa”, tot i que va apuntar que estaran pendents “que les coses funcionin i es facin bé”.