L’equip va tornar de Figueres sense puntuar. Foto: Àngel Garreta / CEE

Tres empats i dues derrotes. L’Europa de David Vilajoana és, de moment, l’únic equip del grup 5 de Tercera Divisió que encara no ha aconseguit cap victòria en les cinc primeres jornades. De fet, fins i tot l’Igualada (cuer amb els mateixos punts que els escapulats) ha aconseguit un triomf, de manera que els homes de Vilajoana voldran trencar aquesta mala ratxa de resultats en el darrer enfrontament del mes, el pròxim diumenge 29 al migdia contra el Cerdanyola FC.

De fet, en la roda de premsa posterior a la derrota que l’equip va patir a Figueres (3-1), el tècnic va dir que cal una sacsejada. “No es poden deixar les coses com estan i per tant el que hem de fer és canviar. Buscaré la gent que cregui el mateix per capgirar la situació”, va afirmar.

Després d’aquest partit al Nou Sardenya contra el conjunt del Vallès Occidental, els de Vilajoana afrontaran els reptes del mes d’octubre. Els escapulats afrontaran el primer derbi de la temporada a l’Energia contra el Sants el 6 d’octubre, rebran el Santfeliuenc i visitaran l’Horta.

ZERO DE SIS
L’equip, doncs, busca un canvi de tendència, cosa que també passa al sènior femení, que no ha sumat cap punt en les dues primeres jornades Primera Nacional. Després de la golejada contra l’Espanyol B (0-7) i la derrota per la mínima contra el Sangra (1-0), l’equip tancarà el mes el dia 29 visitant el camp del Balears FC.