Un moment de l’última derrota al Prat. Foto: Àngel Garreta / CEE

Situat en una còmoda novena posició, més a prop del play-off que no pas de les posicions del descens, l’Europa tancarà el primer mes de l’any (en el qual l’equip ha anat de més a menys) aquest diumenge a les 12 del migdia, rebent la visita del CP San Cristóbal, un equip que mai ha visitat el Nou Sardenya.

L’únic precedent que existeix contra el conjunt de Terrassa és la derrota per 2-1 en un partit que es va escapar en el tram final, després que Adri Guillén marqués al minut 10. Les dues primeres jornades del mes de febrer seran, sobre el paper, partits en els quals els de David Vilajoana podrien sumar punts.

El diumenge 3 de febrer l’Europa visitarà el Joan Baptista Milà, el camp del Santboià (el penúltim), mentre que una setmana més tard passarà per la Vila de Gràcia el Reus B, un rival directe dels escapulats.

VISITA DE TORRENT I MARAGALL
Institucionalment, però, el més destacat del mes ha estat la visita que el president del Parlament, Roger Torrent, i el candidat a l’alcaldia per ERC, Ernest Maragall, van fer a les instal·lacions del Nou Sardenya abans-d’ahir, pocs dies després que el club anunciés retards en les reformes que l’estadi necessita, en aspectes com la il·luminació, la ventilació dels vestidors, el sistema de megafonia o la seguretat, entre molts altres.

El Districte s’hauria compromès a fer-les durant l’any passat, però en una Comissió de Seguiment es van ajornar a aquest any (sense especificar cap data).

Els dos representants republicans van trobar-se amb el president, Víctor Martínez, i altres membres de la junta directiva i els van traslladar la seva preocupació per l’estat de les instal·lacions del Nou Sardenya.