Pau López lluita amb el vilafranquí Sanku. Foto: Àngel Garreta / CEE

10 partits saldats amb sis triomfs i quatre empats. El primer equip masculí de l’Europa continua líder del seu grup i sent l’únic invicte de la Tercera Divisió de futbol. Per la configuració del calendari, el CEE només ha jugat un partit en aquest 2021, el passat dissabte 23 a Vilafranca del Penedès, que es va saldar amb un empat sense gols.

Els de David Vilajoana afronten una recta final de gener intensa, ja que el pròxim dimecres 27 recuperaran el partit ajornat contra el Santfeliuenc i quatre dies més tard rebran la Pobla. El febrer arrencarà amb un derbi a Nou Barris contra la Monta.

No tan positiva, en canvi, és la marxa recent del sènior femení, que no ha guanyat cap dels darrers cinc partits (tres empats i dues derrotes). Aquesta mala dinàmica ha provocat que les de Fran Güells caiguin fins a la novena posició del grup 3 de la Primera Divisió Nacional.

El Nou Sardenya serà l’escenari de l’últim partit del mes de l’equip, que a principis de febrer afrontarà dos desplaçaments de forma consecutiva als camps de Zaragoza CFF (el sisè classificat) i Sant Gabriel (el segon de la taula).

CONVENI SIGNAT
Institucionalment, el passat dia 13 el club va signar un conveni amb la Clínica Nostra Senyora del Remei que l’entitat defineix com “un camí de valors compartits”.

A la pràctica, a banda que el club lluirà la imatge del centre mèdic en la samarreta dels seus equips, es tracta d’una fusió que reforça el vincle del club amb el barri (el centre mèdic és a tocar del Nou Sardenya) i converteix la clínica en “centre de referència de l’Europa pels jugadors lesionats així com per a les revisions esportives periòdiques”, segons va apuntar el president escapulat, Víctor González.