Un moment de l’empat contra el Valls. Foto: Àngel Garreta / CEE

Quatre victòries i un empat en els primers cinc partits: la ratxa de l’Europa de David Vilajoana en aquest primer tram de curs ha portat els escapulats a coliderar el grup 5A de Tercera juntament amb el Terrassa.

La maquinària europeista ha demostrat estar ben engreixada en atac (10 gols a favor, els mateixos que els vallesans) i també en defensa (l’equip només ha hagut de recollir la pilota del fons de la seva xarxa en tres ocasions fins ara).

Els terrassencs, precisament, seran el darrer rival de l’equip de Vilajoana en un partit que es jugarà a la capital del Vallès Occidental el pròxim diumenge 29. Després d’aquest viatge i abans de les vacances, el CEE afrontarà tres partits més, tots els el desembre: a casa contra la UE Castelldefels, al camp de l’Igualada i al Nou Sardenya contra el CP San Cristóbal.

LES REINES DE L’EMPAT
Per trobar el sènior femení a la classificació del grup 3 de la Primera Divisió femenina, en canvi, cal baixar la vista fins a la desena posició. L’Europa només ha pogut celebrar una victòria i només ha hagut de lamentar una derrota en els primers sis partits… perquè n’ha empatat quatre.

Els tres partits que li resten al club abans de les vacances de Nadal seran contra el Huesca, a Cullera i contra l’Igualada.

PATRIMONI QUE TORNA AL CLUB
Institucionalment, però, la gran notícia del mes és que el club ha pogut recuperar el primer escut documentat de la seva història.

Documentat al llibre Història d’un històric, de Ramon Vergés i Soler, data del 1912 (l’Europa es va fundar el 1907) i està fet de pedra i ceràmica amb la tècnica del trencadís. La família Salvadó, propietària del local on era (el bar bodega La Roca, lloc fundacional del club) l’ha cedit a l’entitat, que ha explicat que treballarà per trobar un lloc on sigui “visible i a l’abast” dels socis.