L’equip segueix treballant sobre la gespa del Nou Sardenya. Foto: Àngel Garreta / CEE

Falta saber si serà el 18 o el 19 de juliol, l’hora exacta i si hi haurà públic o no al camp, però l’Europa ja coneix la majoria dels detalls importants de la semifinal del play-off d’ascens a Segona B: el rival serà el Terrassa i l’escenari, l’Estadi Municipal de Badalona, un dels camps més moderns de Catalunya (es va inaugurar l’hivern del 2017).

Els jugadors de David Vilajoana continuen preparant-se per a aquest partit contra els vallesans (les sessions es van posar en marxa el passat dilluns 8) sobre la gespa del Nou Sardenya, en uns entrenaments en els quals l’aspecte físic té una importància superlativa. De fet, en declaracions als mitjans del club, el tècnic assistent Nacho De Prada va assegurar que “l’objectiu de les primeres sessions és que ningú es lesioni i de moment això ho hem aconseguit”. En les primeres sessions es va posar l’accent en la part física, mentre que a mesura que han anat passant els dies i les setmanes s’està equilibrant amb la tècnica i la tàctica.

‘PLAY-OFF’ AMB PÚBLIC?
L’equip escapulat, doncs, afronta la recta final del mes i els dies decisius per ultimar detalls de cara a un enfrontament en el qual podria haver-hi públic a les graderies de l’estadi badaloní.

I és que la competència de permetre (o no) l’entrada d’aficionats en esdeveniments esportius no professionals correspon al Departament de Salut, de manera que en les pròximes setmanes la Generalitat hauria de prendre una decisió al respecte. A l’Estadi Municipal de Badalona hi caben prop de 4.200 persones.