Si no hi ha més canvis, el CEE jugarà contra el Terrassa. Foto: TFC

Des del dia 6 d’aquest mes, el play-off exprés per decidir quins equips de Tercera pugen a Segona B… tot i que el primer rival de l’Europa en aquest camí de retorn a Segona B encara no es coneix. Sobre el paper, els de David Vilajoana haurien d’haver començat la sèrie (que si res no canvia es jugarà cap a la segona meitat del mes de juliol) contra l’Hospi, ja que partien com a quarts classificats del grup 5 de Tercera, però una sanció al Sant Andreu (que els quadribarrats tenen temps per apel·lar fins demà) ha situat els escapulats en la tercera plaça, que faria que juguessin el primer partit contra el Terrassa.

Aquesta possible tercera posició seria el millor resultat del club des de la temporada 2015-16 (quan també va tancar la fase regular de la temporada en tercer lloc); d’aleshores ençà, els escapulats havien estat dotzens, vuitens i sisens el curs passat.

‘KAKY’ ES RETIRA
L’altra gran notícia esportiva, en aquest cas del sènior femení, té un punt trist. I és que aquest mes, Ana Belén Fuentes, Kaky, ha anunciat la seva retirada. La ja excapitana va aterrar al Nou Sardenya per primer cop l’estiu del 2006, però després d’una única temporada va marxar. Fuentes tornaria el 2014 per convertir-se en un mite europeïsta. “He estat molt feliç”, va dir a L’Escapvlat.

PRATS, CANDIDAT EL 2021
Institucionalment, el que ha començat és la ‘cursa’ per les eleccions a la presidència del club que s’han de celebrar l’any que ve. De fet, David Prats ja ha anunciat la seva intenció de concórrer als comicis i vol convertir l’Europa “en club de referència” i destaca com a alguns dels seus valors “professionalitat, innovació, formació continuada, amistat, diversió i salut”. Prats ha anunciat que l’exdavanter Javi Sánchez, que va penjar les botes el mes passat, seria el seu director esportiu.