L’equip celebra el gol del triomf al camp del San Cristóbal. Foto: Àngel Garreta / CEE

Al primer equip masculí de l’Europa li han sobrat dues jornades per certificar la seva presència a la fase d’ascens a la futura Segona Divisió RFEF del futbol estatal. Els de David Vilajoana estan completant un primer tram de curs més que notable, que tancaran el pròxim dia 28 amb un partit al Nou Sardenya contra el Santfeliuenc… en el qual, per primer cop en més d’un any, podrà haver-hi aficionats a les graderies.

Ja que els escapulats accedeixen a la segona fase entre els tres primers del grup 5A, jugaran a doble partit contra els tres millors del 5B (Cerdanyola, Girona B i un equip encara per confirmar). Els dos primers classificats al final del segon tram pujaran directament, mentre que els quatre restants tindran encara l’opció, en un play-off en el qual hi haurà quarts, cinquens i sisens de cada subgrup.

El sènior femení, per la seva banda, ha perdut tres dels darrers quatre partits i ha caigut a la setena posició. L’equip ja no tornarà a jugar aquest mes i tornarà a la competició el primer cap de setmana d’abril, amb un partit a camp de la SD Huesca. El pròxim partit a casa del conjunt de Fran Güells serà contra el Collerense B.

CLAM PER UNA GESPA DIGNA
L’actualitat esportiva dels equips del club ha compartit, darrerament, protagonisme amb el clam, tant dels primers equips com de la base, per demanar el canvi de la gespa del Nou Sardenya.

De fet, aquesta tarda, famílies de jugadors del planter, diversos socis del club i representants dels Eskapulats es concentraran a la plaça de la Vila per demanar “justícia per a l’Europa” i queixar-se, davant la seu del Districte, d’una situació “d’abandonament” per part del govern municipal. A més, el síndic dels socis Javier Guillén va anunciar que ha presentat una queixa formal per “l’incompliment dels pressupostos del 2020”.