La dinàmica actual és molt positiva. Foto: Àngel Garreta / CEE

Alguna cosa va canviar en l’Europa el passat 22 de setembre. I és que després de patir la segona derrota en les cinc primeres jornades a Figueres, el conjunt de David Vilajoana ha mostrat una versió molt millorada que l’ha portat a sumar 13 punts dels últims 15 (als quals cal sumar els pròxims tres, que l’equip guanyarà automàticament per l’eliminació del Reus de la lliga) i a escalar fins a la vuitena posició de la taula. Els escapulats ja tenen la quarta posició, que després de 10 partits ocupa el Sant Andreu, a tocar, a tres punts.

Cerdanyola (4-0), Sants (0-7), Santfeliuenc (4-0) i Castelldefels (5-2) han estat les ‘víctimes’ de l’Europa en un octubre gairebé perfecte en el qual l’equip només ha signat taules en el derbi al Feliu i Codina contra l’Horta (1-1).

L’equip, doncs, podrà preparar a consciència els partits del novembre gràcies al descans que tindrà el primer cap de setmana d’aquest mes. Els de Vilajoana rebran el líder, la Pobla de Mafumet, el dia 10 del mes que ve, visitaran el camp de l’Igualada el dissabte 16, i jugaran el tercer i darrer repte del mes a casa el diumenge 24 contra el Peralada.

DINÀMICA IRREGULAR
El femení, per la seva banda, ha aconseguit frenar l’hemorràgia de derrotes del principi de curs i ha guanyat tres dels últims cinc partits a Primera Divisió. Huesca, Pardinyes o Igualada seran els seus reptes per al novembre.