Vilajoana seguirà a la banqueta gracienca un curs més. Foto: À. Garreta / CEE

L’Europa de David Vilajoana podria igualar (i superar) la seva millor ratxa de triomfs de la temporada en la pròxima setmana, de cinc partits entre l’octubre i el novembre de l’any passat. El conjunt escapulat, que enllaça quatre triomfs seguits (Ascó, Pobla, Sants i Hospi) vol continuar escalant posicions en aquest moment dolç de forma que està vivint i pot aconseguir-ho en els dos partits que afrontarà en poc més de set dies.

Els escapulats rebran un Santfeliuenc en hores baixes el diumenge 14 al migdia al Nou Sardenya, mentre que Dijous Sant l’equip visitarà el camp del Vilafranca. Ara mateix, l’Europa és setè amb 55 punts, vuit menys que el quart, l’Horta.

Aquesta bona dinàmica recent va portar la directiva, dimarts de la setmana passada, a anunciar la renovació de David Vilajoana, que seguirà entrenant l’equip, com a mínim, durant la temporada 2019-20.

DARRERS DOS PARTITS
El curs 2018-19, doncs, encara presentarà sis partits per al sènior masculí, mentre que el primer equip femení només disputarà dos partits més abans de començar les vacances.

La primera serà l’últim partit del curs al Nou Sardenya, el diumenge 14 a la tarda contra el Zaragoza CFF (el principal aspirant al títol), i l’última jornada serà al camp del Barça B.

RATES AL CAMP DE L’ÀLIGA
Per altra banda, recentment s’ha denunciat que al Camp de l’Àliga, on entrena i juga el futbol formatiu del club, hi ha una plaga de rates. La Fundació Marcet, gestora de l’equipament, assegura que ja ha pres mesures.