L’últim partit a casa va ser el derbi contra el Sant Andreu. Foto: CEE

Tancar la primera volta amb les millors sensacions. L’Europa de David Vilajoana afrontarà, aquest diumenge al migdia, el darrer partit de l’any contra un Castelldefels en hores baixes i en posició de descens. Els graciencs, però, tampoc arriben a la cita en el seu millor moment: encadenant dues derrotes i dos empats, una ratxa de dos punts de 12 com la que l’equip va obtenir en les primeres quatre jornades del campionat.

Aquesta irregularitat fa que els de Vilajoana siguin vuitens amb 30 punts, però el quart, el Reus B, només suma tres punts més que els de la Vila. Després d’aquest enfrontament, la lliga s’aturarà per les vacances de Nadal. El següent partit de l’Europa ja serà el dia de Reis, el 6 de gener, quan visitarà el camp del Martinenc.

L’ÚLTIM SOMRIURE DE L’ANY
Qui també tindrà la possibilitat de marxar de vacances davant l’afició serà el sènior femení. El conjunt de Toni Camacho ha guanyat cinc partits i n’ha perdut set (és novè amb 15 punts), i abans de marxar de vacances afrontarà un partit demà passat a les tres de la tarda contra el Barça B. Després de jugar contra el filial blaugrana, les escapulades gaudiran de dues setmanes de descans. El primer partit del 2019 serà el diumenge 13, quan rebran el Seagull.

L’ACIDH, CAMPIÓ A CÀLLER
Per últim, l’equip de futbol adaptat, l’Europa-ACIDH, es va tornar a proclamar campió del torneig No Limits que es va disputar el primer cap de setmana del mes.

Els escapulats van aconseguir alçar la copa gràcies a la seva victòria contra el Barça (4-3).