Un moment de l’últim enfrontament dels escapulats. Foto: Xavi Massó / CEE

Tres jornades consecutives sense guanyar. L’Europa continua sense trobar la regularitat en els resultats i, el passat diumenge 21 va pagar la falta de punch amb un empat contra un dels equips de la zona baixa de la taula, la Fundació Esportiva Grama (1-1).

Soto havia avançat els de David Vilajoana cinc minuts abans que el partit arribés al descans aprofitant una assistència d’Alfons Serra. Va ser el premi a la insistència d’un Europa més voluntariós que no pas precís, ja que els escapulats havien tingut alguna ocasió més abans que s’acabessin els primers 45 minuts.

Però els minuts passaven, la renda no s’ampliava i al 80, Germán Collado va cometre un penal sobre el visitant Fran Piera, que no va perdonar i que va fer que els visitants marxessin amb un punt del Nou Sardenya.

Per intentar resoldre els problemes d’efectivitat, l’equip va presentar, dimecres passat, el davanter Bangaly Diakhaby, Fode, cedit per l’Espanyol B, que no va entrar en la llista del partit contra els colomencs, però que estarà a disposició de Vilajoana per als pròxims partits.

Ascó, Pobla, Sants i Hospi seran els pròxims rivals del conjunt escapulat entre la recta final del mes i principis de novembre.