El sènior femení encadena quatre triomfs. Foto: Àngel Garreta / CEE

Victòria rere victòria. Els dos sèniors de l’Europa només han fet una cosa durant aquest mes: guanyar partits. Això serveix perquè els de David Vilajoana continuin liderant el seu grup de Tercera Divisió i perquè les jugadores de Fran Güells segueixin escalant posicions al seu grup de Primera Nacional.

El sènior masculí, doncs, es manté al capdavant de la lliga després d’haver-se refet a la perfecció del cop que va suposar la primera derrota del curs (1-4 contra la Pobla al Nou Sardenya el passat 31 de gener) i ha recuperat la solidesa defensiva per guanyar, per 1-0, el Manresa i al camp del Valls en un partit que va acabar amb un episodi controvertit, ja que l’autocar de l’equip va rebre l’impacte de dos ous llençats quan ja tornava cap a Barcelona. L’endemà, el club va explicar que el president del club de l’Alt Camp va trucar l’Europa per parlar sobre l’incident. El president, Víctor Martínez, assegura que el Valls és “un club senyor que no té res a veure en les accions d’un grup minoritari d’irresponsables”.

Amb el partit contra la Monta pendent (els de Vilajoana són líders amb un partit menys que Terrassa i Vilafranca), els escapulats tancaran el mes rebent el Terrassa en un partit decisiu de cara a aquesta primera plaça. Els primers reptes del març seran el partit pendent contra la Monta, la visita a Castelldefels i un partit a casa contra l’Igualada.

Pel que fa a l’actualitat esportiva del conjunt de Güells, des del passat 31 de gener les gracienques han derrotat el Pallejà, el Zaragoza CFF, el Sant Gabriel i el Terrassa, marcant nou gols en quatre jornades i rebent-ne només un. La visita al CD Riudoms clourà els partits del mes, mentre que el març arrencarà contra Pardinyes i Levante.