L’equip havia protagonitzat una magnífica temporada. Foto: CNC

Segurament no ha estat de la manera que l’equip, la directiva i l’afició hauria volgut, però el primer equip femení del CN Catalunya també jugarà a Divisió d’Honor la temporada que ve. La setmana passada el club va confirmar l’ascens de categoria del conjunt de Gabi Egedi a la màxima categoria del waterpolo estatal, que és possible gràcies a la renúncia del CN Madrid Moscardó, l’equip contra qui les gracienques van perdre la promoció fa unes setmanes (tant a Can Toda com a domicili).

Això va provocar que la Federació Espanyola fes arribar una invitació al club perquè sigui el desè conjunt de la Lliga Premaat i la directiva va decidir acceptar aquest repte.

D’aquesta manera, el Cata tornarà a l’elit després d’estar-se 16 temporades sense competir contra les millors. Aquest fet també contribueix a convertir el Catalunya en el tercer equip de la ciutat que aconsegueix que els seus dos sèniors absoluts competeixin en les seves respectives divisions d’honor: els altres dos són el Club Esportiu Mediterrani i el Club Natació Sant Andreu.

Ara, doncs, tocarà fer feina als despatxos per confeccionar una plantilla que estigui a l’altura del repte nou que afrontarà l’entitat. El director esportiu, Xavi García, va dir a Betevé que hauran d’anar contrarellotge, perquè el mercat ja s’ha mogut molt.