Un moment del partit disputat al Narcís Sala. Foto: Àngel Garreta / CEE

No és gens estrany que els derbis entre l’Europa i el Sant Andreu acabin en empat, i el del passat dia 5 va ser el vuitè seguit (0-0). Els escapulats van encadenar la vuitena jornada consecutiva puntuant (sis triomfs i dos empats) i tot i que ja no poden entrar al play-off, van complicar força les dels andreuencs, que estan a cinc punts de l’Horta quan només falten sis per disputar-se.

La prèvia del derbi va ser calenta, ja que els de David Vilajoana no van fer el passadís als campions de la Copa Catalunya al Narcís Sala. El motiu, com va explicar el capità Alex Cano a Betevé, va ser l’exhibició de símbols contraris al CEE (una bufanda on es podia llegir Anti-Escapulat) durant la celebració del títol.

Ja sobre la gespa, la intensitat va anar de menys a més. Els episodis més destacables del primer temps van ser un xut fort d’Èric que va sortir per sobre del travesser i un gol local anul·lat per fora de joc de Noguera.

Castell va avisar amb un altre xut alt només tornar dels vestidors, però la més clara de la segona meitat tornaria a tenir color quadribarrat: va ser una tisora de Kuku que va topar amb el travesser. Priego no hauria pogut fer res per evitar el gol. L’Europa també tindria una altra gran ocasió amb una jugada entre Èric i Soto, que el defensa local Llamas refusaria de forma miraculosa quan el gol era gairebé inevitable.

Els de Vilajoana tancaran una més que notable temporada amb un darrer partit a Castelldefels.