L’escapulat Àlex lluita amb Prince per una pilota. Foto: Àngel Garreta / CEE

L’Europa no acaba de funcionar lluny del Nou Sardenya. L’equip d’Albert Poch va caure per la mínima contra el CD Morell (1-0) i encadena dues derrotes consecutives en els dos partits jugats a domicili aquesta temporada.

En un partit molt tàctic i amb poques aproximacions, les millors ocasions a la primera part van ser per als tarragonins, i al minut 14 el porter Gianni es va haver de lluir en un llençament de falta.

Els segons 45 minuts van ser molts semblants, amb més errades que encerts. Però quan el partit semblava no tenir més història, una jugada d’estratègia al minut 89 va donar els tres punts als tarragonins. Arjona va rematar des de dins de l’àrea un córner llençat des de la banda esquerra de l’atac del seu equip. En aquesta ocasió, l’estirada de Gianni no va poder evitar el gol.

“MOLTA FEINA A FER”
Després del partit, Albert Poch va assegurar que està content amb la plantilla, però que “encara hi ha molta feina a fer”. “Hem de seguir treballant, crec que hem portat el pes del partit, però si no tens profunditat i no remates no es pot guanyar”, va valorar Poch, que també va apuntar que l’equip juga “a impulsos i onades”.

El pròxim compromís de l’Europa serà la visita del Peralada, 17è a la classificació amb dos punts.