Martínez (a l’esquerra) o Prats (a la dreta) presidiran el club a partir del dia 20. Foto: À. Garreta / CEE

Abans de gaudir de les vacances, els socis de l’Europa (en total, 314) estan cridats a les urnes i tindran l’oportunitat de triar entre el projecte continuador de l’actual president, Víctor Martínez, o un canvi de rumb per al club i apostar per la candidatura que encapçala David Prats. Les eleccions, finalment, se celebraran el pròxim diumenge 20, després que la Secretaria General de l’Esport ho autoritzés finalment.

El passat dia 10 es va confirmar que els dos candidats havien obtingut els suports necessaris per deixar de ser precandidats (la Junta Electoral va validar 101 signatures de la candidatura de Martínez i 52 de la de Prats), de manera que la campanya electoral està en marxa des del passat divendres 11.

En les seves aparicions públiques dels darrers dies (com el debat de Betevé), Martínez ha defensat la seva gestió d’ençà que va rellevar Guillaume de Bode i ha assegurat que ara que el club ha deixat enrere una situació econòmica delicada, vol seguir fent-lo créixer. De fet, el president sortint ha apuntat que l’objectiu esportiu per al primer equip masculí ha de ser pujar a Segona Divisió B (sense renunciar a objectius futurs més ambiciosos) “amb gent de la casa”.

Prats, per la seva banda, ha estat crític amb la gestió de la directiva sortint i ha assegurat que cal “professionalitzar” l’entitat i enfortir l’estructura del futbol base. En aquest sentit, Prats compta amb l’exfutbolista Javi Sánchez com a director esportiu del seu projecte. En el cara a cara a Betevé, Prats va dir que no s’han complert algunes de les promeses que Martínez va fer quatre anys enrere, com que el primer equip seria campió de lliga (l’equip només ha jugat el play-off un cop, el curs passat).

BONS RESULTATS ESPORTIUS
Paral·lelament a aquest compte enrere cap a les urnes, sobre la gespa de moment els dos sèniors del club estan responent i aconseguint bons resultats en les seves respectives lligues.

Particularment bona és la temporada del conjunt de David Vilajoana, líder del grup 5A de Tercera després de les primeres nou jornades (i havent gaudit de la de descans ja). Els escapulats sumen 18 punts (cinc triomfs i tres empats), un punt més que el Terrassa, i tancaran el 2020 en primer lloc si derroten el San Cristóbal el mateix dia de les eleccions al Nou Sardenya. Després d’aquest partit, la lliga s’aturarà fins al 9 de gener, quan el CEE visitarà el camp del Santfeliuenc.

Per la seva banda, el sènior femení continua mostrant una versió fiable i solvent a Primera Divisió, tot i que segueix empatant la majoria dels seus partits. L’equip també s’acomiadarà d’aquest 2020 el diumenge 20 al Nou Sardenya (contra l’Igualada) i no tornarà a jugar fins al 10 de gener al camp del Son Sardina.