Premi Comerç Verd

Foto: Ajuntament

La Fundació Dieta Mediterrània ha premiat l’Ajuntament i la Federació de Mercats Municipals (FEMM) pel projecte ‘Comerç Verd’. Aquesta és una de les principals iniciatives de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, i té la voluntat de fomentar el consum de productes de proximitat, reduir la petjada de carboni i lluitar, així, contra l’emergència climàtica, a més de garantir la viabilitat de l’agricultura i la ramaderia.

El guardó es va lliurar el 6 d’abril, en el marc de la Fira Alimentària, que va tenir lloc als pavellons de Fira de Barcelona. Concretament, la Fundació Dieta Mediterrània va reconèixer les persones o institucions que han potenciat la dieta mediterrània des del seu àmbit d’actuació o que promouen projectes d’alimentació saludable i curosos amb el medi ambient.

L’acte de lliurament va consistir en una benvinguda per part de l’Ajuntament, un discurs sobre el 25è aniversari de la Fundació, la presentació dels guardons i la posterior entrega, que va donar peu a un còctel per als convidats.

Amb tot, la dieta mediterrània és considerada com el patró alimentari més sostenible del món. No només des del punt de vista de la salut de les persones, sinó també pels beneficis que reporta al sector agroalimentari i el suport que dona a empresaris que aposten per una producció pròpia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram