Les obres de la plaça Natura han afectat la fira. Foto: Ajuntament

L’emblemàtica fira d’artesans Art Güell, que s’instal·la al Park Güell des de fa 12 anys entre els mesos d’abril i octubre a l’entrada del parc pel costat de la carretera del Carmel, va veure com aquest passat mes d’abril no va poder començar a funcionar per un conjunt de problemes relacionats amb la seva ubicació a causa de les obres a la plaça de la Natura i la manca d’acord amb el Districte. Ara, però, tal com ha avançat el diari l’Independent, la fira podrà posar-se en marxa a partir de l‘1 de juny.

Segons la informació de l’Independent, el desacord amb el Districte s’ha pogut desencallar i de moment el govern municipal ha decidit deixar per més endavant l’inevitable trasllat de la fira, que està previst que més d’hora o més tard s’acabi fent a causa de les reformes a la zona que ocupa.

Així doncs, a partir de l’1 de juny la fira podrà tornar a obrir les seves portes amb el mateix horari de sempre, de les 10 del matí a les sis de la tarda amb l’excepció dels dimarts, que no obre.

Des d’Art Güell havien reclamat que la fira es tornés a posar en marxa per la quantitat de clients fidels que cada any visiten la fira.