Foto: Ajuntament

Les celebracions del 180è aniversari del Mercat de la Boqueria han arribat a la seva fi. Per tal de commemorar aquesta efemèride, s’han dut a terme 28 activitats, gran part de les quals han sigut tallers de cuina per on han passat cuiners com Marc Ribas, Isma Prados, Albert Raurich, Oriol Castro del restaurant Disfrutar o els germans Torres.

També hi ha hagut xefs representants del territori dins de la Secció Boqueliciosa, amb cuiners destacats com Jeroni Castell i Rafel Muria o la popular Iolanda Bustis. A les sessions de conversa, que emparellaven una persona del mercat amb algú de fora, s’ha comptat amb persones tan diverses com periodistes (Pau Arenós), xefs (Carme Ruscalleda) o el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés.

A l’acte de cloenda, el mestre pastisser Cristian Escribà va elaborar en directe un pastís molt especial.

ESCENARI PRIVILEGIAT
Per altra banda, el programa Masterchef ha visitat recentment el Mercat de Sant Antoni per filmar-hi el 5è programa de la 9a temporada. Amb motiu de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible que celebra enguany Barcelona, el programa girarà entorn d’aquest tema.

De fet, és la segona vegada que el programa Masterchef visita un dels mercats de la ciutat. L’any passat va filmar precisament a la Boqueria, on també van tenir lloc les diverses proves del programa.