Una imatge de la jornada comercial de dissabte passat. Foto: Gran de Gràcia

Gràcia ha viscut un mes de maig molt comercial. El passat dia 9 les associacions de botiguers del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova van sortir al carrer en el marc de la iniciativa Comerç amb Gràcia, i una setmana més tard, la resta d’unions de comerciants van celebrar una nova jornada de comerç pels carrers de Gràcia.

Pel que fa a la sortida del dia 9, Sergi Calafell, president dels comerciants de Nova Travessera –una de les associacions que van sortir aquell dia–, explica a Línia Gràcia que va funcionar de manera “fantàstica” i que l’afluència de visitants va ser “molt bona”. Calafell, per sobre de tot, destaca el final “apoteòsic” de la jornada, amb l’actuació de l’Hotel Cochambre a l’escenari que l’entitat havia instal·lat per a l’ocasió. “Hi havia molta gent i no volien marxar”, recorda satisfet Calafell.

Una setmana més tard, la resta d’associacions del districte que no havien sortit al carrer set dies abans ho van fer. És el cas de la Unió de Botiguers de Travessera i Casc Antic, el president de la qual, David Rodríguez, assenyala “el gran èxit” de la jornada.

Una altra de les entitats que van participar en la jornada de dissabte passat, Gran de Gràcia, també fa una bona valoració de la diada. “Durant algunes parts del dia no s’hi podia passar”, detallen des de l’eix, i remarquen que les noves activitats que havien proposat enguany “van ser molt ben rebudes pels visitants”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram