Roger Pallarols, en una imatge d’arxiu. Foto: Marta Casado Pla / ACN

El Gremi de Restauració s’ha mostrat “perplex” per la pròrroga de les restriccions aprovada per la Generalitat fins al 28 de febrer com a mínim i ha recordat que el sector ja porta 70 dies “treballant per sota el mínim vital”.

“És al·lucinant que, havent encadenat setmanes d’evolució positiva, el Govern segueixi escanyant d’aquesta manera el sector de la restauració. Condemnen milers de famílies a la ruïna i ho fan, aparentment, sense remordiments”, ha criticat Roger Pallarols, director del Gremi, que considera que “la desfeta de Barcelona és una realitat”. Segons Pallarols, els partits polítics es van comprometre durant la campanya electoral a revisar les restriccions quan la situació epidemiològica millorés. “Per què, llavors, no es relaxen les mesures? Per què ningú no es preocupa per la salut de les nostres empreses?”, es pregunta el director del Gremi de Restauració.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram