La Vila es tornarà a bolcar amb el comerç. Foto: Gran de Gràcia

La Vila de Gràcia dedicarà els seus carrers en exclusiva als seus veïns i comerciants el pròxim dissabte 17 d’octubre, amb una nova edició del Dia del Comerç al carrer, una diada que enguany s’ha fet coincidir amb el Dia de la Mobilitat Sostenible.

En aquest sentit, diverses associacions de botiguers del districte participaran en la jornada traient les seves botigues a la via pública i oferint activitats i tallers per a tothom.

En el cas de l’Associació de comerciants de Gran de Gràcia, entre 40 i 50 botigues associades ocuparan tot aquest carrer gracienc, que també s’omplirà de tallers i actuacions musicals que es desenvoluparan en tres escenaris diferents. Per altra banda, l’entitat també repartirà 6.000 globus especials amb el seu logotip oficial.

L’Ajuntament, per la seva banda, aprofitarà aquest dia sense cotxes per muntar un estand a la diada comercial on donarà informació sobre sostenibilitat i mobilitat.

Una altra de les associacions participants, la Unió de Botiguers de Travessera i Casc Antic, ocuparà el seu carrer des de Major de Gràcia fins a Torrent de l’Olla amb 50 carpes. A més, aquesta associació portarà personatges Disney i pallassos pels més petits de la casa.

La festa, que començarà a partir de les nou del matí, arribarà a la seva fi a les nou de la nit, després d’un dia intens on també prendrà part la Colla de Sant Medir.