Des del passat 14 de novembre (i fins al dia 14 del mes que ve) està en marxa una nova edició de la campanya solidària de recollida d’aliments per al Nadal que impulsa la Unió de Botiguers. Com ja va passar l’any passat, l’exfutbolista del Barça Edmílson Moraes s’implica en la iniciativa, però aquest any l’eix ha aconseguit fitxar un altre ‘crack’ que també va vestir la samarreta blaugrana: l’excapità José Mari Bakero.

De fet, durant les prinmeres setmanes del mes tots dos van visitar algunes de les 13 botigues que han col·locat les caixes perquè la gent deixi els aliments (es demanen productes de primera necessitat) i van aplaudir la iniciativa.

El dia 14 del mes que ve, tot el que es recapti es portarà a la carpa del Mercat de Nadal i, a partir d’aquell dia, la Unió de Joves Gitanos de Gràcia, una altra de les associacions que any rere any s’implica en aquesta campanya, s’encarregarà de distribuir els aliments perquè no hi hagi ningú que no tingui un Nadal digne.

Des de l’eix volen donar les gràcies a les entitats col·laboradores i a la presidenta de la Fundació Edmílson, Siméia Moraes.