La família Tobella va deixar el poble de Sant Esteve Sesrovires fa més de 60 anys per instal·lar-se a Barcelona, obrint una polleria al carrer Vilamarí. L’any 1987 l’Antonio Tobella, amb dos dels seus fills, l’Albert i la Marta, van inaugurar una polleria-xarcuteria al carrer València 555, amb el nom de Casa Tobella. Des d’aleshores i fins ara han seguit oferint el seu servei proper i de qualitat.

Reivindiqueu la proximitat…
Sí. Som una xarcuteria i carnisseria de proximitat, però també som una botiga gourmet, especialitzada en ibèrics i formatges seleccionats.

Què podem trobar a la vostra botiga que no ens pugui oferir una gran superfície?
La varietat de productes i la selecció que tenim és més gran. I a més, el tracte i l’atenció és totalment personalitzada, segons el gust del client. Al final hem de treballar perquè s’endugui el que vol.

Esteu associats a l’eix comercial Encants Nous. Per què?
Sobretot perquè ens manté informats de temes comercials que ens afecten en el nostre dia a dia i també ens dona accés a poder fer cursos i formacions de tota mena.

En la situació tan complicada que estem vivint, és bàsic que els veïns apostin pel petit comerç…
I tant! Però podem dir que els últims anys estem veient una tendència esperançadora, especialment entre la gent jove, que torna a comprar al comerç de proximitat. I això és una gran notícia!