El nou supermercat Aldi, al carrer Milà i Fontanals. Foto: Aldi

La cadena de supermercats Aldi ha obert aquest dimecres una nova botiga al barri de la Vila de Gràcia. El nou establiment, situat al número 14 del carrer Milà i Fontanals, té una superfície de més de mil metres quadrats i una plantilla formada per divuit persones.

El nou supermercat s’ha omplert de clients en el seu primer dia de funcionament. Així ho demostren les imatges compartides per la mateixa companyia a través de les xarxes socials. “Moltíssimes gràcies per l’acollida”, han dit des de la cadena via Twitter.

Veïns al nou supermercat Aldi de la Vila de Gràcia. Foto: Twitter (@Aldi_es)

Proximitat i aposta per Barcelona

La botiga de Gràcia compta amb un assortit de prop de 2.000 productes. D’aquests, el 80% són de marca pròpia i el 86% són d’origen nacional. Segons la companyia, l’objectiu és acostar als veïns de Gràcia “una nova opció de compra, on trobar productes de qualitat al preu més baix possible”.

D’altra banda, Aldi ha volgut reforçar la seva aposta per la ciutat. “L’obertura d’avui està alineada amb el nostre compromís d’apropar els nostres productes als veïns i veïnes de Barcelona”, assegura el responsable d’Expansió d’Aldi, Xavier Martínez. Així, amb aquest supermercat, la cadena arriba als 14 establiments a la capital catalana i als 57 a la província de Barcelona, que es converteix en la que té més botigues Aldi de l’Estat.