Barcelona Comerç diu que hi ha un greuge amb el comerç del centre. Foto: Arxiu

La Fundació Barcelona Comerç ha denunciat, just abans de l’encesa oficial de la il·luminació nadalenca de la ciutat, que els eixos comercials dels barris no reben el mateix tracte que els cèntrics en relació amb la inversió econòmica que fa al consistori.

Des de Barcelona Comerç expliquen que aquest any el pressupost conjunt dels eixos que formen part de l’entitat, tot i que ha augmentat 50.000 euros, només és de 660.000 euros. “Que les grans despeses públiques en aquests muntatges es destinin només a zones concretes és un greuge per a nosaltres, que hem de pagar i gestionar la llum de Nadal dels nostres carrers”, lamenten des de l’entitat.

Salva Vendrell, president de Barcelona Comerç, ha advertit que “el comerç dels barris hauria de poder gaudir dels mateixos avantatges”. Vendrell considera que el fet que “les grans despeses públiques en aquests muntatges es destinin només a zones concretes és un greuge per a nosaltres, que hem de pagar i gestionar la llum de Nadal dels nostres carrers”.

PROMOCIÓ DEL COMERÇ
D’altra banda, el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, va anunciar el 27 de novembre durant la trobada anual de Barcelona Oberta, que el govern municipal destinarà una partida extraordinària de 50.000 euros per promocionar el comerç de la ciutat després de les protestes per la sentència del Suprem contra els líders independentistes. Els representants del comerç van dir que la quantitat es queda curta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram