Manuel Reyes

Avança el setembre i ja queden enrere les vacances d’estiu. Malauradament, en retornar a les nostres tasques quotidianes ens adonem que res ha canviat i que les mateixes preocupacions que teníem abans d’aquest parèntesi continuen.

Aquests darrers mesos, la vacunació no ha servit per deixar enrere la pandèmia de la Covid-19. Arribar al 70% de vacunats no és suficient, i tant la vacunació com les restriccions sanitàries continuen vigents. Tampoc podem dir que afrontem millor les altres crisis que patim, tant l’econòmica com la social. I és que moltes famílies encaren el setembre sense saber com arribar a finals de mes o si seran acomiadades al final de la temporada estival. Moltes altres no saben com pagaran els llibres dels seus fills, que comencen un nou curs escolar, o com assumiran els rebuts que s’acumulen a casa.

Moltes famílies encaren el setembre sense saber com arribar a finals de mes o si seran acomiadades al final de la temporada estival

A Castelldefels veiem com el govern municipal continua fugit, sense estar al costat dels veïns ni dels emprenedors, que passen moments molt complicats. Els carrers més bruts que mai; la inseguretat ciutadana i un incivisme incontrolat; uns impostos que ofeguen i unes obres innecessàries que s’emporten els recursos públics i que semblen que no s’acabaran mai.

Malgrat tot, tenim l’esperança que les coses canviïn. La gent desitja un canvi, i aquest desig és la benzina que ens impulsa a continuar treballant en propostes i solucions per als problemes reals de la gent com tu. Comença un nou curs polític i ara és el moment de treballar plegats. Som-hi!

Manuel Reyes, exalcalde de Castelldefels, exdiputat al Parlament i president del PP a la demarcació de Barcelona