El corró judicial no té aturador, envesteix contra tot allò que pugui ser aprofitat per a la causa de l’independentisme. I el pitjor és que ho fa amb la col·laboració d’alguns partits polítics, de les clavegueres de l’Estat, de la policia patriòtica, de mitjans informatius de la caverna, etcètera.

El raper Valtònyc s’exilià per estar acusat d’injúries a la corona i exaltació del terrorisme. Jordi Pesarrodona, tots recordem la fotografia, amb el nas de pallasso, al costat d’un guàrdia civil amb posat seriós, condemnat a inhabilitació i multa. L’activista Tamara Carrasco dels CDR, acusada de terrorisme i rebel·lió i al final declarada innocent. L’Adrià Carrasco, exiliat a l’estranger acusat de rebel·lió. Membres de la Mesa del Parlament, acusats de desobediència. Daniel Gallardo, el noi que es va manifestar a Madrid en suport al Procés, fa un any que és a la presó preventiva. L’operació Judes contra uns suposats terroristes, pertanyents als CDR. Els que van tallar l’autopista a la Junquera. Els que van ocupar l’estació de l’AVE a Girona. Els del Tsunami que van col·lapsar l’aeroport de Barcelona. La cúpula d’Interior de la Generalitat i ara el jutjat d’instrucció 2 de Girona encausa a cinc comandaments dels Bombers de la Generalitat per la manifestació de protesta del dia 2-O!

Tot estudiat i organitzat per fer por als ciutadans, que estiguin no només lluitant per la independència de Catalunya, sinó també per la defensa dels Drets Humans fonamentals i, en definitiva, per la defensa de la democràcia a Espanya.

Ens avisen: “A qui es mogui per la independència, li caurà un pal!”

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram