CorEixample i l’Institut de Paisatge Urbà organitzen la vuitena edició de la Fira Modernista a la Dreta de l’Eixample

De l’1 al 3 de juny el districte estrà de celebració. Arriba la VIII Fira Modernista al barri Dreta de l’Eixample.

Enguany el carrer de Girona entre l’Avinguda Diagonal i el carrer d’Aragó és l’espai en el qual tindran lloc un seguit d’activitats lúdiques i culturals per a joves, grans i per als més petits. Amb més de 80 carpes amb comerços, artesans, demostració d’oficis antics, ciutats modernistes d’arreu, una gran carpa amb exposició de cotxes antics, fusteria, i maquetes de tren d’època. Una festa organitzada per CorEixample, l’Institut Municipal del Paisatge Urbà i el Mercat del passatge Pla que ofereix una manera original de gaudir d’un barri modern, i a la vegada clàssic, destacat per una arquitectura modernista que és un dels majors segells d’identitat de la ciutat.

El primer dia de Fira s’enceta amb contes musicals. Sota el títol Coneix les cultures de diferents països el Centre López Vicuña ha organitzat aquesta activitat d’11 a 12h a la confluència Girona-Aragó.

Entre moltes altres activitats el dia 1 a les 18h la Biblioteca Sofia Barat serà l’escenari on els més petits gaudiran de l’espectacle de pallassos Ai que em mullo! Xerrades, caminades i música entre altres ompliran l’agenda de la Fira. I es que el dia 2, arribarà replet d’oci. De bon matí al Passeig de Sant Joan es podra gaudir de l’exposició dels treballs de Redacció i Fotografia, dels quals se’n lliuraran el premi a les 12.30h.

No hi ha Fira sense sopar de Festa Major. Serà dissabte a les 21.30h entre Girona i Aragó per un preu de 15 euros.

Vist l’èxit de l’anterior edició, s’ha volgut repetir. Diumenge a les 10.30 s’iniciarà la Bicicletada Modernista.

Aquells que tinguin ganes de pedalar vestits d’època, cal que s’inscriguin a mmcat.cat/bicicletadamodernista.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram