La façana de Roger de Flor 209 amb pancartes de protesta. Foto: (@joankaks)

L’AVV de la Dreta de l’Eixample ha denunciat que té localitzats una dotzena de blocs de pisos on els veïns que hi viuen de lloguer estan rebent pressions dels propietaris perquè cancel·lin els seus contractes.

Un d’aquests casos és el del número 209 del carrer Roger de Flor, on 24 famílies s’han organitzat per denunciar la seva situació. El passat 5 de juliol van rebre una carta on se’ls notificava la compravenda de l’edifici. La notícia els va arribar una setmana després que denunciessin en una roda de premsa les pressions que, asseguren, estan rebent per tal que marxin dels seus pisos. La compra del bloc ha arribat després que la propietària morís a finals de novembre i els hereus decidissin vendre’l. Un altre dels casos que ha denunciat l’Associació de Veïns és el de la finca del número 394 del carrer Còrsega, que ha canviat de propietari recentment.

El president de l’entitat, Jaume Artigas, afirma a Línia Eixample que la situació és “molt preocupant” i veu necessari “canviar la Llei d’Arrendaments per evitar aquests casos”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram