Una de les proves atlètiques més tradicionals dels barris barcelonins, la Cursa de Sant Antoni, va tenir lloc diumenge passat per 36a vegada amb un bon rècord de participació. Uns 3.500 corredors, dels 4.000 inscrits inicialment, van prendre la sortida a dos quarts de 10 del matí en aquest recorregut de 10 quilòmetres pel barri de Sant Antoni, que aquests dies es troba celebrant la seva Festa Major.

La sortida va tenir lloc a l’encreuament dels carrers Floridablanca i Calàbria. A més, aquesta cursa també va ser el 19è Memorial Antonio Rodríguez. En l’àmbit purament esportiu, el cinc vegades campió de la competició i favorit, Driss Lakhouaja, del Club Esportiu Montornès, va revalidar el títol en imposar-se amb un temps de 30 minuts i 30 segons. El van seguir Samir Alt, del Domingo Catalán, segon, i Iván Espilez, en tercera posició.

En categoria femenina, Hasna Bahom, del Sansi, va ser la triomfadora amb un temps de 35 minuts i 53 segons.

A banda de la cursa principal dels 10 quilòmetres, també es van celebrar diferents proves en les categories aleví, infantil i cadet, que van realitzar una milla de distància, i les categories benjamí i pre-benjamí, que van córrer 400 i 200 metres, respectivament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram