La mostra es pot visitar des del passat dia 22. Foto: Palau Robert

Alguns dels grans noms de l’emprenedoria i la creativitat del nostre país es troben aquests dies al Palau Robert. El passat dilluns 22 es va inaugurar l’exposició La Llum de Barcelona. Un passeig pel nostre talent, una mostra que repassa la vida i la trajectòria professional de diferents catalans que van excel·lir en la seva feina, tant en l’àmbit local com a escala global. Aquesta mostra, que ha organitzat la recentment creada Welcome Talent Society de Barcelona amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat, estarà oberta al públic fins al dijous 22 de febrer.

D’aquesta manera, tothom que passegi pel jardí del Palau Robert podrà fer un recorregut des de figures clàssiques com Ramon Llull fins a noms molt més recents, com el Tricicle. La mostra es vertebra en diferents blocs temàtics, en funció de la professió o l’aspecte de la vida al qual es dedicaven (o es dediquen). Esportistes, artistes, arquitectes, científics, escriptors o personalitats del món cultural són algunes d’aquestes figures que han ajudat a relacionar el nom de Catalunya amb conceptes com la creativitat, la innovació, l’emprenedoria o el talent durant molts anys.

PRESENTACIÓ MULTITUDINÀRIA
El mateix dia de la posada en marxa de la mostra, el dilluns 22, es va fer l’acte inaugural, al mateix Palau Robert, que va comptar amb les intervencions del periodista Antoni Bassas, del director general de Difusió, Ignasi Genovès, del president la recentment creada Welcome Talent Society, Bru Recolons o de la delegada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació, Sònia Recasens, entre altres. Albert Torras, coordinador de la mostra, també va ser una de les personalitats que va intervenir en aquesta presentació.

Genovès va voler remarcar que en aquestes dues darreres dècades en què el Palau Robert també ha servit com a espai expositiu, hi ha hagut “un degoteig constant de talent” amb la presència de mostres i activitats culturals de diferents àmbits i va recordar figures com Salvador Dalí, Mercè Rodoreda, Manuel Vàzquez Montalbán o Ferran Adrià.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram