Fira de Primavera

La Fira de Primavera a l’avinguda Gaudí. Foto: Gaudí Shopping

L’eix comercial Gaudí Shopping va tornar a omplir l’avinguda Gaudí de parades i activitats el cap de setmana passat. Els dies 13 i 14 de maig, des de les deu del matí i fins a les nou del vespre, una cinquantena de comerciants –concretament 51, segons la presidenta de Gaudí Shopping, Loreto Almirall– van participar en la Fira de Primavera organitzada per aquesta associació. Malgrat el temps inestable, l’esdeveniment es va poder desenvolupar de manera satisfactòria.

La mostra va incloure parades de comerç de proximitat, però també d’artesans “seleccionats” i d’alimentació, així com “activitats per a tota la família”, tal com anunciaven des de l’organització.

L’escenari de la fira

Durant els dos dies que va durar la Fira, es va instal·lar un escenari a l’avinguda Gaudí amb Còrsega on es van exhibir propostes de tota mena. Dissabte al matí hi va haver una classe de zumba i una de body combat (un exercici físic que consisteix a reproduir moviments d’arts marcials al ritme de la música). A la tarda, en canvi, va arribar el torn de la cultura popular amb l’actuació de l’Esbart Dansaire Gaudí. Finalment, diumenge, segon i últim dia de la Fira de Primavera, es va oferir un taller de ball que va barrejar música pop, disco i ritmes llatins.

La Fira de Primavera a l’avinguda Gaudí és una de les dues fires que celebra anualment l’associació de comerciants Gaudí Shopping. L’altra fira de l’any s’acostuma a celebrar durant els mesos de tardor.