Trias

Trias ha deixat clar que aspira a guanyar les eleccions. Foto: Blanca Blay/ACN

El ja candidat de Junts a l’alcaldia de la ciutat Xavier Trias, a l’espera del tràmit d’unes primàries que ho confirmin, va assegurar ahir en una entrevista a Betevé que la possible polarització de la campanya electoral el podria beneficiar. “A mi no em va malament, els que protestaran són els que ara donen suport a Colau”, va afirmar l’exalcalde fent referència al PSC i ERC.

Sobre possibles pactes postelectorals, Trias va tornar a mostrar certa proximitat amb el PSC, tot i que va dir que “la discussió de fons” és pel model de ciutat. Pel que fa a ERC, l’objectiu del candidat de Junts és parlar aviat amb Ernest Maragall, però va afegir que “sembla que reguin un projecte de futur d’entesa amb Colau”.

Per últim, i seguint amb els pactes, va voler deixar clar que no farà “un Valls” perquè és “impossible” que aposti per “aliances estranyes”, fent referència a l’actual alcaldessa Colau. Pel que fa al seu equip, del qual ja se sap que Neus Munté serà la número dos i Jordi Martí el tres, Trias va anunciar a Betevé que Martí serà el cap de campanya de les eleccions.