Un grup d’agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Eixample van detenir a principis de mes tres homes de nacionalitat espanyola com a presumptes autors d’uns delictes d’estafa i falsificació documental.

Segons la versió policial, un dels detinguts hauria demanat un crèdit valorat en 16.000 euros en una oficina bancària del passeig de Gràcia per a la compra d’un cotxe. Uns dies més tard d’haver concedit el préstec, el director de l’oficina, segons detallen els Mossos d’Esquadra, va comprovar que el compte bancari obert pel préstec estava al descobert. Durant la investigació policial, els Mossos van poder comprovar que tant les nòmines com la documentació del concessionari presentades pel client per a la compra del vehicle eren falses, al mateix temps que també van descobrir que el detingut que havia demanat el préstec havia tingut l’ajuda de dues persones més durant l’ingrés del xec. Una d’elles s’hauria fet passar com el seu apoderat i l’altra feia tasques de vigilància.

La investigació també va determinar que els detinguts haurien intentat fer la mateixa operació en un altre banc de la zona.