L’Associació de Famílies d’Infants (AFI) de l’Escola Entença va fer arribar a finals de juny una carta al president del Consorci d’Educació de Barcelona, Josep González Cambray, per reivindicar una ubicació definitiva per al centre “després de dos anys de rebre excuses”. Actualment està situada en barracons al carrer Viladomat, al recinte de l’Escola Industrial.

Les famílies recorden que l’escola es va crear el curs 2016-17 “amb la promesa d’una ubicació definitiva a La Model”. Dos anys després, però, les famílies afirmen que “l’única certesa és que l’escola no s’ubicarà a la Model” i denuncien que “la darrera proposta feta pel Consorci és que pugui continuar al costat de la subestació elèctrica de l’Escola Industrial, en un edifici que la convertiria en l’escola més petita de l’Eixample, amb equipaments per sota dels criteris d’Ensenyament”.

A la carta dirigida al Consorci, el president de l’AFI Entença, Oriol Duran, remarca l’“astorament i la indignació” de les famílies per la situació, especialment després que el passat 19 de juny el comissionat d’Educació de l’Ajuntament, Miquel Àngel Essomba, en una compareixença a la comissió d’Educació, va afirmar que la construcció de l’escola Entença no es preveu fer-la abans de l’any 2029.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram