Coincidint amb la Festa Major de la Dreta de l’Eixample, els comerciants de CorEixample organitzen un any més, i ja en són nou, una nova edició de la Fira Modernista. Serà del 31 de maig al 2 de juny.

“És la nostra manera de donar a conèixer l’època del modernisme que tant va donar pel nostre territori. Convidem a tots els conciutadans i turistes a venir a veure’ns vestits de l’època”, comenta a Línia Eixample Carme Izquierdo, presidenta de l’Eix CorEixample.

Com que la Fira Modernista és un important reclam turístic i ha esdevingut ja una cita ineludible pels barcelonins, aquest any s’ampliarà la seva presència guanyant dos espai més. Concretament, l’activitat arribarà fins al tram de Girona entre el carrer Aragó i Consell de Cent i el passeig de Sant Joan, entre Alí Bei i Ausiàs Marc.

En aquest passeig, convertit després de la seva remodelació en un agradable espai d’esbarjo per gaudir en família, dissabte s’hi concentraran en dos escenaris les principals actuacions musicals. “Hi haurà tot tipus d’estils com jazz, reggae, latin o soul”, explica Izquierdo.

A la part alta del passeig de Sant Joan els nens podran gaudir amb els castells inflables mentre que la tarda de divendres es farà una Masterclass de Spinning, a Girona amb Aragó.

Els visitants podran participar diumenge al matí a la 3a Bicicletada modernista, conèixer diferents demostracions d’oficis antics durant tota la Festa Major o assistir de convidats a tot un casament burgés del segle XIX (dissabte a les 18h, a Girona-Mallorca).

A més, al carrer Girona amb Diagonal s’hi ubicarà una gran carpa amb vehicles d’època. És precisament des d’aquest espai des d’on sortirà la rua que recorrerà els carrers de la ciutat.

Aquest any es repetirà el concurs d’aparadors modernistes que pretén premiar als botiguers que més s’hagin bolcat amb la festa.

Diumenge, tindran lloc dues de les novetats d’enguany. La primera serà un Mercat d’Intercanvi que proposa Cor Eixample perquè “vinguis i portis allò que no facis servir i ho canviïs per una altra cosa que t’agradi o necessitis més”. La segona, també de la mà dels comerciants, serà el primer Concurs de gossos Coreixample que es disputarà també d’11h a 14h a Girona, entre Aragó i Consell de Cent.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram