Daniel Sirera, durant una roda de premsa a la seu del PPC. Foto: Bernat Vilaró / ACN

Segons informa El Confidencial, Daniel Sirera estaria valorant molt seriosament facilitar la investidura com a alcalde de  Xavier Trias, cosa que podria fer indirectament, votant-se a si mateix en el ple municipal del 17 de juny en lloc de donar els seus vots a una majoria alternativa que pogués acabar fent el socialista Jaume Collboni alcalde.

Segons el diari digital, que afirma haver parlat amb l’entorn de Sirera, el candidat popular ja hauria parlat d’aquesta opció amb Trias, però hauria posat una condició: no entregar Barcelona als independentistes. És a dir, que Junts rebutgi formar govern amb ERC. Segons el mateix diari, Sirera també hauria ofert al PSC una opció similar, la investidura de Collboni, però en aquest cas la condició seria un cordó sanitari per aïllar Ada Colau i els comuns.

Dilluns passat, durant una roda de premsa a la seu del partit, Sirera ja va advertir que no posaria els vots dels populars “al servei de l’independentisme” ni “en mans d’Ada Colau”, però va deixar les portes obertes a un “pacte amb la ciutat”.